Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

vrijdag 2 augustus 2013

Drie manieren om een bandana te dragen + outfits!

Vandaag laat ik jullie drie manieren zien om een bandana te dragen en ik heb er ook drie verschillende outfits bij gedragen. De bandana zie je deze zomer veel voorbij komen. En net als veel trends is het lastig om te bedenken hoe je het het beste kan dragen. De drie outfits die ik heb samengesteld zijn allemaal verschillend van stijl, de bandana kan je dus met veel verschillende dingen combineren!

 


 
 
De eerste outfit is de meest casual outfit van de drie. De tuinbroek zie je deze zomer ook veel en zelf vind ik het mooi om licht denim te combineren met wit. Door het kanten shirtje blijft de outfit vrouwelijk en wordt hij niet zo lomp door de tuinbroek. De platte schoenen matchen weer leuk met de bandana. Het haar is ook vrij nonchalant en dat past wel bij deze outfit.
 

 
 
 
De tweede outfit is meer girly dan de eerste door het kanten jurkje en de vlecht in mijn haar. De knoop van de bandana zit nu aan de onderkant en dat vind ik ook wel leuk staan. De schoenen zijn helaas niet op de foto gekomen maar ik droeg bruine brogues.


 
De laatste outfit heeft een stoerdere uitstraling dan de twee vorige door de donkere kleuren en de manier waarop de bandana gedragen is. Mijn schoenen zijn ook hier niet goed gefotografeerd maar ik droeg zwarte enkellaarsjes.
 
 
Ik hoop dat jullie nu een goed beeld hebben van hoe je een bandana kan dragen. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om hem te dragen, experimenteer er zelf mee! De bandana blijft ook goed in mijn haar zitten, als je heel glad haar hebt kan je hem ook met schuifjes vast maken in je haar.
 
 
Heb jij zelf ook een bandana of zou je er een willen hebben? Hoe draag jij je bandana?
 
 
Liefs,
Marlijn

4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Ik vind bandana's ook erg leuk maar ik wist nooit echt hoe ik ze leuk kon dragen. Ik volg jullie nu. Misschien kunnen jullie een kijkje nemen op mijn blog en mij ook volgen?

  x
  theglittercompany.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die bandana's super leuk :D Ook heel mooie outfits! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MOOIE OUTFIT COMBINATIE MET DIE TUINBROEK EN BANDANA

  BeantwoordenVerwijderen