Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

vrijdag 16 augustus 2013

Action Glitterstenen Applicator + Spullen die ik beplakt heb

Laatst had mijn oma een nieuw mobielhoesje gekocht. Op dat hoesje zaten allemaal glittersteentjes. Dat vond ik er erg gaaf uitzien en toen zei oma tegen mij: 'Je kunt vast wel ergens iets vinden wat glitterstenen ergens op kan plakken!' En ik had toevallig een paar dagen daarvoor een artikel gelezen over de Action Glitterstenen Applicator. Ik ben een paar dagen daarna naar de Action gegaan en ik heb de Action Glitterstenen Applicator meegenomen. Ben je benieuwd hoe hij werkt en wat ik allemaal beplakt heb?
Zo ziet het apparaatje eruit. Het is best makkelijk in gebruik. Hij ligt goed in de hand. Het enige minpunt is dat het snoer wat kort is, dus ik gebruik altijd een verlengsnoer zodat je wat beter grip hebt.

Hoe werkt het beplakken?
Zoals je ziet is het eind van het apparaatje open. Hier kun je allemaal verschillende opzetstukjes opdraaien. Er zijn verschillende soorten en maten voor de verschillende glitterstenen die je krijgt. Heb je een grote glittersteen dan gebruik je een groot opzetstuk!
Ik heb nog niet echt verschil gemerkt tussen een plat of een hol opzetstukje. Als je het opzetstukje eropgedraaid hebt, kun je hem aanzetten. Aan de achterkant zit de aan en uit knop. Eerst het opzetstuk draaien dan pas aandoen, het apparaat wordt namelijk heel snel heel erg warm. Ik deed het eerst ook verkeerd om en dan verbrand je je vingers zo! Dus kijk daar mee uit. Binnen 1 minuut is hij ongeveer heet genoeg om te beginnen met het beplakken!

Nu heb je het apparaat op temperatuur en wat dan? Ik vond het leuk om mijn nieuwe Primarktrui te beplakken dus ik zal je laten zien hoe ik dat heb gedaan!
Als eerste pak je je glitterstenen die je wilt gaan gebruiken. Bij de Action waren er drie verschillende soorten wieltjes met allemaal verschillende glitterstenen.
Hier kun je zien dat er allemaal verschillende soorten, kleuren en maten zijn. Ik vind dit een hele leuke keuze van kleuren. Ik houd van zilver, maar vind goud en roségoud nog mooier! Daarom combineer ik vaak goud en roségoud met elkaar en doe ik zilver vaak alleen zilver! Ik vind het ook leuk dat er verschillende soorten zijn: rondjes, sterretjes, hartjes, vierkantjes en driehoekjes. En dan ook nog in verschillende groottes, heel erg handig voor de verschillende dingen die je wilt gaan beplakken!

Deze 10euro-trui moest eraan geloven. Ik vond hem wel leuk bij de Primark, maar toch een beetje saai. Nu hadden ze bij de Primark al wat glitterstenen op de trui geplakt, maar ik vond het te weinig. Dus ik wilde graag de lijn van stenen doortrekken en besloot om daartussen allemaal kleine en middelmatig grote zilveren glitterstenen tussen te plakken. Ik houd ervan dat zilver bij zilver is, dus ik zou hier geen rosé of goud bij plakken! Wel is er bij deze glitterstenen een gekleurde glans te zien en bij de glitterstenen van de Action gewoon een zilveren maar dat vind ik juist wel leuk dat er een beetje verschil tussen zit!
We hebben de glitterstenen uitgezocht en leggen ze op een papiertje. Dat is makkelijker werken dan elke keer uit dat kleine wieltje een glittersteen pakken.
Ook is het handig om van te voren een lijntje te trekken waartussen je wilt gaan beplakken. Dit heb ik ook gedaan, zodat je niet scheef beplakt en dat het niet scheef gaat! Dit is een tip, dit hoeft natuurlijk niet. Als je denkt dat je dat niet nodig hebt, sla je deze stap gewoon over. Nu gaan we beginnen met het echte werk! Je legt een glittersteen op je trui. Nog een tip, gebruik een pincet. Zoals je ziet zijn de glitterstenen heel klein en is het af en toe lastig om de glitterstenen te pakken. Als je de glitterstenen op de juiste plek hebt neergelegd, pak je simpelweg het apparaat drukt de kop op de glittersteen voor ongeveer 5 seconden. En klaar is kees! Dat was het, heel simpel. Onder de glitterstenen zit namelijk een laagje lijm, dit smelt door de hitte en lijm hecht zich dan aan de trui, of ander ding wat je ook maar beplakt. Ik heb verschillende dingen beplakt van sandaal tot blazer en alles blijft bij mij tot nu toe nog heel goed zitten!
En dit is het uiteindelijke resultaat geworden, er is nog wel een potloodlijntje te zien, maar dit moet er nog uitgewassen worden!
Ik vind hem echt heel leuk geworden en de trui is niet meer zo saai als eerst! Het kost je wel een uurtje de tijd om zoiets te doen, maar dan heb je ook wat! Ik heb natuurlijk deze vakantie niet stilgezeten en nog veel meer beplakt.

Resultaat
 Deze blazer heb ik denk ik al 2 jaar en ik heb hem al best vaak gedragen! Maar ik vond hem een beetje saai worden, daarom dacht ik dat het wel leuk was om de hoekjes van de blazer te bestudden! Ik zocht wat studs uit en heb zo netjes mogelijk een vierkantje gemaakt. Voor het buitenste laagje vond ik wel leuk om rosé goud te gebruiken! Ik ben erg blij met dit resultaat want zoiets simpels maakt deze blazer weer een stuk leuker!
Deze sandalen droeg ik eigenlijk nooit zo vaak, omdat ik ze wel leuk vond maar ik had ook nog ballerina's en die vond ik net wat leuker! Daarom dacht ik laat ik deze sandalen is even wat oppimpen. Ik vind ze nu weer een stuk leuker en voor volgend zomer zal ik ze dan ook zeker weer dragen. Op de foto lijkt het rosé goud zilver, maar ik heb goud en rosé goud weer afgewisseld! I love the combination of gold with rosé :) 
En als laatste deze slippers. Deze slippers zijn gewoon eenmaal niet zo fashionable, maar ze zitten enorm fijn. Deze slippers heb ik denk ik ookal 3 jaar en je kunt ze vergelijken met Teva slippers. Alleen waren deze weer een stukje goedkoper. Ik heb deze slippers als testmateriaal gebruikt, want ik heb ze als allereest beplakt. Ik dacht als er iets misgaat, is het niet zo erg! Gelukkig ging het helemaal goed. Bij deze slippers vond ik het wel leuk om alles te gaan combineren dus zilver, rosé en goud! Ook heb ik driehoekjes, sterretjes en vierkantjes gebruikt. Van alles wat dus! Later ben ik met deze slippers ook naar het zwembad geweest, en dan moet je altijd door zo'n waterbadje lopen! Nou ze hebben het overleefd hoor! Je kunt op de foto links zien dat een zilver driehoekje iets los is gaan laten, maar dat is ook het enige! Dikke prima dus.

Al met al merk je dat ik super enthousiast ben over de Action glitterstenen applicator! Ik vind het echt een super goed idee, en het werkt prima! Je kunt echt zo'n beetje alles gaan beglitteren en ik ben verslaafd. Als ik me even verveel, verzin ik weer iets om te gaan beplakken! Wel ben ik altijd van het matchen met sieraden, dus ik zal niet snel een broekzak van een spijkerbroek gaan bestudden. Ik houd er namelijk van dat goud bij goud en zilver bij zilver is! Dus dan kun je die broek weer alleen op een bepaalde manier dragen. Toch zijn er zoveel mogelijkheden, en ik verzin altijd wel weer iets nieuws waarvan ik denk: 'Ohja dat is leuk om te beplakken!'

Het apparaat kost 7,95 en de glitterstenen kosten per wieltje 1,95. Helemaal niet duur dus en je creëert een totaal nieuwe look! Ik denk dat dit je zelfs nog wel items kan besparen, omdat je zo weer totaal nieuwe kledingstukken en andere dingen maakt.

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie dit apparaatje nu ook kopen? Wat vinden jullie van mijn beplakte spullen? 

Liefs Melisse

7 opmerkingen:

 1. Echt leuk gedaan! Ik ga maandag eens kijken bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan! Heel origineel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die blazer is echt ontzettend leuk geworden, je zou niet zeggen dat dat home made is - echt heel leuk! lijkt me een handig ding, ik ga er eens voor kijken bij de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig zeg! Dit kende ik helemaal nog niet ;$

  BeantwoordenVerwijderen