Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

Over ons

Wij zijn Melisse en Marlijn. We kennen elkaar inmiddels al meer dan 12 jaar en zijn 1 van de allerbeste vriendinnen! Samen zijn we Specs & Style begonnen omdat we allebei erg veel van mode en make-up houden en we ook ons profielwerkstuk over blogs doen. Specs and Style is ontstaan doordat we allebei sindskort een bril dragen, ook hopen wij hier op deze site onze style te delen met jullie! En hier wat meer info over ons om ons beter te leren kennen! :)


Marlijn
Leeftijd: 18
School: 6VWO en daarna hopelijk naar de RUG om International Business te gaan studeren
Houdt van: alles wat met mode te maken heeft, vakantie, pizza, uitgaan, Kensington(band), vriendinnen & familie, bloggen en mijn konijn Sep.
Heeft een hekel aan: Pluizig haar, wachten, Nederlandstalige muziek, regen en het motto: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
Stijl: Heel verschillend, meestal met een edgy randje en niet mainstream.
Stijlinspiraties: Natalie Suarez ( Natalieoffduty), Andy Torres (Style Scrapbook), Lana del Rey, Deborah Harry & Rihanna.
Toekomstplannen: Als ik mijn Vwo-diploma heb gehaald en ook de studie International Business heb afgerond lijkt het met superleuk om mijn studie te gaan combineren met mode. Om bij een groot modehuis te gaan werken lijkt me echt te gek! Ook wil ik veel gaan reizen en misschien zelfs wel in het buitenland gaan wonen en werken.

Melisse
Ik ben Melisse een 17-jarig meisje afkomstig uit China. Ik ben geadopteerd en ben nu super blij met mijn ouders. Ook heb ik nog een zusje en dat is altijd erg gezellig. Ik woon in het mooie oosten van Nederland ergens in Overijssel in het plaatsje Tubbergen.
Mijn big loves zijn: mijn vriendinnen, mijn familie, volleyballen, uitgaan en natuurlijk mode en beauty.

Ik houd ervan om gek te doen en met mijn lieve vriendinnetjes is dat geen probleem. Ik ga daarom ook graag uit! Party machen noemen we dat dan ook wel. 1 van de motto's is dan ook YOLO! You only live once, en zo denk ik dan ook vaak haha! :)
Verder is volleybal mijn allergrootste hobby al vanaf dat ik 7 jaar oud ben. Ik houd ervan om te bewegen en met volleybal kun je je lekker laten gaan!
Ik houd van mijn katten Lizzy en Elmo. Lizzy is de mama van Elmo en ze zijn echte schatjes samen. Hoera voor Elmo, hij is ginger!
Ook houd ik ervan om lekker te shoppen. Ik werk in een restaurant in de afwas en daar verdien ik de nodige zakcentjes om af en toe los te gaan in de Primark. De Primark is ook samen met de H&M en de Forever 21 mijn favoriete winkel. Ik wacht nog steeds op de opening van de Forever 21 in Nederland :)
Ons profielwerkstuk is dus mede een reden voor de oprichting van deze site, we zitten dan ook in 6VWO. Ik heb het profiel EM en ben van plan om hierna in Groningen te gaan studeren (als alles loopt volgens plan haha)
Make-up is ook 1 van de dingen die me bezighoudt. Ik vind make-up erg leuk omdat je je zelf mooier kunt maken en het je meer zelfvertrouwen geeft. Ik ben altijd opzoek naar verbetering en ik vind het ook erg leuk om op andere sites nieuwe producten te vinden die bij mij passen. Ik hoop ook dat deze site andere mensen kan helpen die dezelfde problemen ondervinden als ik en waar ik een oplossing voor heb! Dan kom ik ook gelijk bij het einde van mijn stukje: ik hoop dat jullie dit een leuke site zullen gaan vinden. Veel leesplezier en tot snel!
Liefs Melisse

1 opmerking:

 1. Hello Girls,

  I'm Valencia, the community manager of WhatIWear. I checked out your blog, and I think your style is awesome! It should be seen by more people! That's why I'd like to invite you to WhaIWear.com. With 900.000 page views a month, WhatIWear.com is the leading street style website in Asia. Plus, we're still growing, so it's perfect for rising fashionistas to have their chance to SHINE at the spotlight.

  Maybe you can post these pics as your first looks on WhatIWear? I bet our members will be rooting for you as well!

  We cannot wait to see your awesome style.
  Click www.whatiwear.com to get started.


  See you soon,
  Valencia
  Community manager

  BeantwoordenVerwijderen