Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Bare Minerals Foundation + Bare Minerals Warmth

Vandaag wil ik graag aan jullie laten zien wat ik laatst heb besteld. Ik heb via de site www.beautybay.com de bare minerals foundation en bare minerals warmth besteld. Dit is een foundation en een bronzer. Ze zijn allebei helemaal natuurlijk en beschermen je ook nog eens tegen de zon! Deze losse poeders zorgen ervoor dat je huid stralender wordt en je poriën niet verstopt raken. Ik was zo benieuwd dat ik hiervoor 40 euro investeerde en deze bestelling plaatste! Lees verder voor mijn review.


De Bare Minerals potjes kwamen na 8 dagen binnen. Ik vind dat ze een mooie uitstraling hebben.De potjes hebben een draaisysteem. Je kunt ze dus opendraaien en dan kun je er zo wat losse poeder uittikken. Hier kun je zien hoe het systeem werkt.


In de foundation zit 8 gram en in de bronzer 1,5. Dit lijkt misschien niet veel maar je hebt helemaal niet veel nodig. Zoveel losse poeder gebruik ik ongeveer voor mijn hele gezicht. 
Je brengt deze losse poeder aan met een kabuki kwast. Je draait een beetje in het rond met de kwast en tikt het daarna af. Dee hoeveelheid poeder is genoeg om 1 laag over mijn gezicht te brengen. Daarna is er meestal nog iets over van de afgetikte poeder en dit gebruik ik nog een keer voor een dun tweede laagje. 

Deze kwast gebruik ik voor de foundation, het is een kabuki kwast van elf. 
En deze gebruik ik om de bronzer aan te brengen. Dit is een bufferkwast van Zoeva. Helaas is deze nu niet meer te koop, maar Zoeva heeft wel een nieuwe bufferkwast in het assortiment geplaatst.
Je ziet dat beide kwasten erg compact zijn en dit zorgt er dus voor dat je een goede, mooi dekking krijgt op je gezicht. 

Op naar het resultaat!
Niks op het gezicht
Je ziet dat ik vooral roodheden heb bij mijn neus en daar heb ik ook last van grote poriën. Ik was dus erg benieuwd of mijn roodheden zouden worden bedekt, zonder dat het er lelijk uit gaat zien. Ze zeggen altijd dat poeder juist grote poriën benadrukt! Ook heb ik rode wangetjes. 
Met concealer
Hier heb ik wat concealer gebruikt, ik gebruik de concealer van Catrice. Ik heb op de rode plekjes wat concealer gebruikt maar niet op mijn neus. Ook gebruik ik altijd wat concealer onder de ogen.
Met Bare Minerals Foundation
En hier heb ik de bare minerals foundation gebruikt! Ik ben erg tevreden over de kleur, die vind ik namelijk erg mooi. Alles wordt erg goed bedekt en ik heb geen roodheden meer. Wel zijn mijn grote poriën op de neus nog beter te zien. Dit is natuurlijk wel een probleem en daarom heb ik binnenkort een nieuw artikel hoe ik dit probleem verholpen heb! Ik ben dus eigenlijk heel erg tevreden met deze foundation en ik vind het een super mooie glow geven!
Met Warmth
En hier heb ik ook warmth aangebracht. Ik vind deze bronzer echt super mooi! Hij geeft je een mooie warme gloed over je hele gezicht en het staat heel natuurlijk. Ik ben hier echt super blij mee.

Conclusie
Al met al kan ik zeggen dat ik erg tevreden met de foundation en de bronzer. Ik vind de foundation erg mooi en het maakt mijn huid mooi egaal. Wel moet je oppassen met grote poriën, maar binnenkort komt hier een oplossing voor! Ook vind ik de bronzer erg mooi en laat je huid echt stralen en geeft je een gezonde glow! Ik heb hier dan wel 40 euro voor moeten betalen, maar ik kan hier ook erg lang mee vooruit. 

Wat vinden jullie van de foundation en bronzer? Hebben jullie zelf al ervaringen met het merk Bare Minerals? 

Liefs Melisse

2 opmerkingen:

  1. Hey girls, cute blog! Thanks for the lovely comment!
    Why don't also write in English you would reach even more fashionistas!

    Kiss, Alena
    http://fashionflirtblog.blogspot.de/

    BeantwoordenVerwijderen