Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

donderdag 26 september 2013

TAG: ... and that's who I am

Melisse die postte vorige week al een tag vol met persoonlijke vragen en deze week is het mijn beurt! Ik ga voor jullie de '...and that's who I am' tag doen. Misschien ken je het gelijknamige tumblr account wel. Op dit account worden allemaal foto's geplaatst met een zin over je persoonlijkheid of dingen die je leuk vindt gevolgd met 'and that's who I am.' De beheerder van dit account is helaas gestopt met het posten van nieuwe dingen maar er zijn heel wat berichten door hem/haar geplaatst en ik heb een selectie gemaakt met plaatjes waar van ik vind dat ze echt iets over mij zeggen of die bij mij passen.

 Ik heb collages gemaakt van verschillende plaatjes en ik zal elk plaatje even toelichten waarom ik nou juist dit plaatje gekozen heb.
I love beaches. Het strand vind ik echt een heerlijke plek om te zijn, gezellig met vriendinnen beachvolleyballen, zonnen, zwemmen, wandelen of om lekker uit te waaien. Helaas is het strand voor mij niet naast de deur dus kom ik er alleen als ik op zomervakantie ben of een dagje naar familie ga die dicht bij het strand wonen.

I love pizza. Pizza is mijn lievelingseten en dan vooral pizza hawaï, zo lekker!

I love to party. In het weekend uitgaan vind ik heel leuk en gezellig om te doen na een drukke schoolweek. Even nergens aan denken en gewoon lol maken met vriendinnen.

I love sitcoms. Mijn favoriete soort tv-programma's zijn sitcoms en realityseries. Ik kan zo hard lachen om Friends, Scrubs, Community etc. Na een lange dag school kan ik echt even tot rust komen als ik een half uurtje naar een sitcom kijk, daarna ben ik weer opgeladen om huiswerk te gaan maken of nog even te bloggen.


I have a sister. Twee zusjes zelfs, ze zijn 15 en 13 jaar en ik zou echt niet zonder ze kunnen. Ik heb met allebei een supergoede band en natuurlijk hebben we ook wel eens ruzie maar dat duurt nooit lang.

 I'm constantly amazed by this world and everything in it. Dit vond ik één van de mooiste afbeeldingen die ik tegen kwam. Ik heb een positieve kijk op de wereld ondanks alle verschrikkelijke dingen die er ook gebeuren. Vooral als ik op vakantie ben geniet ik elk moment van de nieuwe dingen die ik zie of doe.

I love the holidays. Volgens mij bedoelen ze hier in Engeland alleen de kerstvakantie mee maar ik hou natuurlijk van alle vakantie's. Ik ben jarig in de kerstvakantie en dat maakt die vakantie natuurlijk extra leuk. Ook hou ik van het gezellig samen zijn met familie tijdens kerst en lekker samen eten en praten. Voor de rest hou ik van vakantie voornamelijk omdat ik dan niet naar school hoef (haha, logisch) en dan genoeg tijd heb om leuke dingen te doen met vriendinnen en tegenwoordig ook bloggen.


I love being alone sometimes. Hoe leuk ik het ook vind om omringd te zijn door mensen om gezellig mee te praten of ik weet niet hoeveel andere dingen te doen soms is het gewoon lekker om even alleen te zijn. Gewoon rustig kunnen doen waar je zelf zin in hebt zonder dat andere mensen zich met je bemoeien of een boek lezen zonder gestoord te worden.

I love snuggling with my cat. Bij mijn vader hebben we een hele lieve, dikke kat genaamd Tammo. Hij is al ongeveer tien jaar en hij is verslaafd aan eten en slapen. 's Avonds tijdens het tv kijken komt hij altijd lekker op je schoot liggen om geknuffeld te worden.

I'll never stop loving Harry Potter. Voor de mensen die mij al heel lang kennen kan deze niet ontbreken, haha. Vroeger was ik echt verslaafd aan Harry Potter, ik heb alle boeken verslonden en ale films gezien. En nog steeds vind ik het wel leuk om af en toe naar een HP-film te kijken als hij toevallig op televisie komt.

 
I enjoy the little things. Ik kan echt genieten van kleine dingen. De zon die schijnt, een paar nieuwe schoenen, een blogpost vol met nieuwe outfitinspiratie, lekker eten en samenzijn met vriendinnen. Als je van kleine dingen kan genieten denk ik dat je een stuk gelukkiger bent, zeker als je zoals ik nog gewoon naar school moet en er nog niet zoveel spannende dingen in je leven gebeuren.

I don't cry easily. Huilen is iets wat ik niet gauw doe vooral niet als er andere mensen bij zijn. Ik weet niet waarom maar ik huil gewoon niet zo snel al merk ik wel dat ik de laatste jaren vaker een traantje wegpink bij een zielige film dan daarvoor. Maar huilen door iets wat ik zelf meemaak doe ik vrijwel nooit, gelukkig maak ik ook weinig nare dingen mee zoals het overlijden van mensen dus dan is er ook niet zoveel aanleiding om te huilen natuurlijk.

I'm determined. Ik ben vastberaden. Vastberaden om dit jaar te slagen, vastberaden om een studie af te ronden en leuk werk te vinden, vastberaden om te blijven bloggen en het beste van mijn leven te maken. Ik geef niet zo snel op en als ik ergens voor ga dan doe ik dit ook voor 100%, ik ben een ambitieus persoon kun je wel zeggen.

Hiking is my escape. Wandelen vind ik heerlijk om te doen en dan vooral in de bergen. Als ik aan bergwandelen denk dan denk ik aan de prachtige natuur, de heerlijke geur van het bos, het mooie uitzicht en het lekkere gevoel als je de top bereikt heb, Frankrijk en de leuke tijd die ik heb met mijn vader met wie ik vaak wandel. Ik hou er van om actief bezig te zijn en ondertussen even helemaal nergens aan te denken en dan is een bergwandeling perfect.


I care about what I look like. Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, dat geeft me gewoon een goed gevoel en ik voel me een stuk zelfverzekerder als ik zelf blij ben met hoe ik eruit zie. Wat een ander daar dan van vind maakt me niks uit. Natuurlijk is de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant maar deze twee dingen hangen vaak met elkaar samen. Je uiterlijk moet juist je innerlijk weerspiegelen!

I love shopping. Ook al doe ik nu mee aan de free fashion challenge, mijn liefde voor shoppen zal nooit overgaan! Op mijn veertiende ontdekte ik fashionblogs en er ging toen een wereld voor me open. Shoppen werd opeens eens stuk leuker, al die verschillende kleren, schoenen, accessoires, kleuren, stoffen en texturen die er zijn en die ik steeds beter leerde combineren en nog steeds heb ik vaak van die aha-momentjes als ik voor mijn kledingkast sta en ik zie een nieuwe combinatie voor me, iets wat me oprecht blij kan maken!

I love ugly sweaters. Haha, een beetje een tegenstelling met het vorige plaatje misschien maar ik hou van alle soorten sweaters en dus ook van ugly sweaters. Vooral als het winter is vind ik het heerlijk om weg te kruipen in een oversized sweater (mannen sweaters zijn aan te raden, haha) met een warme kop thee.


I dream of England. Ik ben een beetje 'obsessed' door alles wat met Engeland te maken heeft. Dit komt denk ik doordat ik van mijn 12e tot mijn 15e tweetalig onderwijs heb gehad en nu alweer een paar jaar extra lessen Engels volg. Ik heb mijn CAE diploma al behaald en ga ik december proberen om mijn CPE diploma te halen. Dit zijn certificaten van de Cambrigde University die aangeven dat je een hoog Engels niveau hebt en dit wordt erkend door alle universiteiten. Ik ben met school ook al twee keer naar Engeland geweest en ik vond het echt geweldig! Ik ben echt verliefd geworden op Engeland en ook op het Britse accent, dat is echt zo leuk! I want to be British sluit hier ook op aan. En ik wil natuurlijk niet echt Engelse zijn maar het lijkt me heel leuk om hier een tijdje te gaan studeren en/of werken dus dan voel ik me denk wel een beetje Engels.

I have big dreams. Grote dromen heb ik genoeg. Later veel gaan reizen, in het buitenland studeren, werken voor een groot modehuis, deze blog tot een succes maken. Ik denk dat dromen hebben goed is, je hebt iets om voor te werken en naar toe te leven. En ook al komen niet alle dromen uit, het blijft leuk om te fantaseren.

Nou dit was hem alweer, ik hoop dat jullie iets meer over mij te weten zijn gekomen. Zelf vond ik het in ieder geval heel leuk om te schrijven.

Liefs,
Marlijn

3 opmerkingen:

 1. Superleuke blog! Vooral die achtergrond!
  Zou je dit misschien ergens op je blog willen zetten of het liken?
  Echt superbedankt alvast!
  http://www.wineenjaarhighschool.nl/inzendingen/216/hannelore-coerts

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk om te lezen en mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen