Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

maandag 9 september 2013

Review: Essence Get Big Lashes waterproof mascara

Als mijn mascara op is koop ik bijna nooit dezelfde maar kies ik bijna altijd een andere, gewoon om uit te proberen. Nadat mijn Catrice Lashes to Kill mascara op was kocht ik de Essence Get Big Lashes uit het nieuwe assortiment van Essence. Ik koop altijd de waterproof variant omdat ik naar school fiets door weer en wind en het er dan goed op blijft zitten.

'For maximum volume and especially thick lashes. Smudge- and waterproof.' Is wat Essence ons beloofd. Bij 'thick lashes' denk ik al gauw aan aan elkaar geplakte spinnenpootjes mascara maar dit zullen ze wel niet bedoelen, haha.
En zo ziet de mascara eruit. De buitenkant is niet bijzonder, hij is rond en langwerpig en dit vind ik altijd wel prettig in de hand liggen. Het borsteltje is vrij dik met haartje die dicht op elkaar zitten. Dit zou de wimpers goed moeten kunnen separeren. Aan het einde zit wel een dikke klodder mascara maar ik gebruik hem nu ongeveer een week en ik heb absoluut geen last van klontjes. Ook is de mascara goed waterproof en separeert hij mijn wimpers goed. Wel vind ik dat mijn wimpers niet heel dik of volumineus zijn zoals Essence beloofd. Maar goed voor een prijs van €2,59 had ik ook niet al te hoge verwachtingen van deze mascara en de kwaliteit vind ik voor deze prijs dan ook best aardig.


 
Links mijn oge zonder mascara en rechts met een paar laagjes Essence Get Big Lashes. Mijn wimpers zijn langer en klont-vrij en dat vind ik het belangrijkste van een mascara. Als je echt heel opvallende wimpers wilt zou ik deze mascara niet aanraden maar voor dagelijks gebruik kan hij er goed mee door!
 

En dan hier nog twee full-face foto's. Omdat ik naar school elke dag mijn bril draag heb ik daar ook even een foto van gemaakt. Ik weet niet of het toevallig is maar op de foto lijkt het alsof de mascara op de foto met bril meer opvalt dan op de foto zonder terwijl je zou denken dat dit net andersom zou moeten zijn. Voor mij in ieder geval geen probleem omdat ik toch bijna altijd mijn bril draag!

Gebruiken jullie ook vaak verschillende mascara's of heb je een favoriet? Lijkt de Essence Get Big Lashes je wat? Waarom wel/niet?

Liefs,
Marlijn

1 opmerking:

  1. Ik gebruik vaak verschillende maar grijp toch het liefst naar de Doll Eyes van LancĂ´me :) Mooi effect heeft deze van essence!

    BeantwoordenVerwijderen