Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

zaterdag 7 september 2013

Shoplog in foto's + Swatches (Kruidvat, Action, Big Bazar)

Iedereen heeft vast wel van zulke dagen dat je opeens alles wat je denkt nog nodig te hebben, wat je misschien eigenlijk ook niet nodig hebt, ziet in de winkel! En dat had ik de laatste paar dagen, ik liep wat rond in de stad met mijn vriendin Anne en kocht bij de Kruidvat alle dingen waarvan ik dacht: 'Ja dat is wel handig om te hebben, of zoiets heb ik echt nodig!' Om als mooie toevoeging nog een speciaal everyday-bakje bij de action te kopen waar al mijn make-up in kan! En niet te vergeten een leuke pincet bij de Big Bazar, alsof ik nog geen pincet had in huis.. Benieuwd naar mijn spulletjes?
Ik heb niet echt hele dure dingen gekocht bij de kruidvat, maar als je alles bij elkaar optelt kost het toch wel weer wat! Nou hier komen de foto's! Bij de make-up producten heb ik ook nog swatches voor het geval iemand van jullie denkt: 'Hey misschien wil ik dat ook wel kopen, ookal heb ik dat helemaal niet nodig!'
Ik review niet echt dingen, aangezien ik deze producten nog niet veel gebruikt heb! Wel zal ik mijn eerste indrukken van deze producten met jullie delen.

Ik begin met de lipproducten want daar kocht ik er een aantal van!
Essence lippenstift
Ik was mijn fushia roze/paarse lippenstift van Catrice kwijtgeraakt! Ik had hem nog maar heel eventjes en ja, ik ben hem waarschijnlijk ergens verloren op de trampoline van mijn vriendin! Daarom dacht ik: 'Ik kan wel een nieuwe kopen, máar Essence heeft ook nieuwe lippenstiften en die wil ik graag testen!' Dus ik besloot deze ietwat paarsere lippenstift: Wear Berries, mee te nemen! Ik kocht hem voor 2,39! De verpakking is mooi, hij smeert fijn en ik vind het een leuk kleurtje. Hij is lekker romig. Ik weet niet hoelang hij op mijn lippen blijft zitten, nog geen tijd gehad om te testen! Zometeen komen de Swatches, ik heb Wear Berries tegelijk geswatcht met de NYC lip stain!
NYC lip stain
Deze lipstain van NYC had ik ook 'echt' nodig! Aangezien ik nog niet genoeg van deze felle roze kleuren heb *kuch* en Catrice geen lipstains meer verkoopt, vond ik dit zeer goede redenen dit product te kopen! In ons dorpje verkopen ze het merk NYC niet en in Almelo wel dus hier was mijn kans voor maar liefst 3,99! Een lipstain is een heel praktisch product aangezien het niet plakt en het na een tijdje in je lippen gaat zitten! Dan houd je dus een mooi kleurtje over en op de vepakking staat dat deze 16 uur blijft zitten! Dat lijkt me een tikkeltje overdreven en daarom heb ik hem getest hoe hij na 5 uur op mijn lippen zat! Wel at ik oa. een lekkere, vieze vette hamburger en poetste ik mijn tanden dus dat is natuurlijk helemaal geschikt voor de ultieme test!
Swatches Lippenstift + Lip Stain
Je ziet dat de NYC lip stain eigenlijk verdomd veel in de buurt komt van een fushia roze kleur! Eigenlijk nog niet eens zo'n slechte toevoeging op mijn lippenstiftkleuren dus! :) Go myself! Ook vind ik de Essence kleur leuk om een keer uit te proberen! Normaal zou ik zo'n kleur eigenlijk niet zo snel kopen.
Op mijn lippen
Denk dat jullie nu wel kunnen raden welke kleur welke is!
Full face 
En hier de kleurtjes wat een afstand! Wat een mooie kleurtjes, ik ben er erg blij mee!
De lipstain na 5 uur
Op de full face foto lijkt het erop dat er nog een kleurtje opzit. Maar als je van dichtbij kijkt zie je dat er slechts bij de randjes van mijn lippen nog iets kleur te bekennen is. Je kunt wel zien dat mijn lippen wat donkerder zijn als eerst, dus dat wil zeggen dat er zeker wel kleur in mijn lippen is ingetrokken! Ik ben voor deze 3,99 wel tevreden en na wat ik vanmiddag allemaal gegeten heb was het ook bijna een onmogelijke klus om nog perfect op mijn lippen te zitten!
Labello Fruity Shine Cherry
Tja wat moet ik hierover zeggen? Volgens mij is labello toch wel echt de klassieker om op je lippen te smeren als je droge lippen hebt! Ik koop elke keer als ik mijn labello op (wat echt niet snel voorkomt) een nieuw smaakje! Deze keer kocht ik voor 2,43 een lekkere kersen smaak! Hmmm, elke dag voor het slapen gaan smeer ik deze lekkere smaak op mijn lippen en dan kan ik heerlijk slapen!
Lip Balm Dark Chocolate
Deze lip balm kocht ik op aanrader van mijn vriendin! Dit is een natuurlijke lip balm met cocos. En aangezien cocos een erg verzorgend product is, besloot ik hem ook te kopen! Alle lipverzorgingsproducten waren namelijk 1+1 gratis, althans dat dacht ik. Bij de kassa betaalde ik er namelijk gewoon 2,09 voor! Tja, of ik lees verkeerd of bij de Kruidvat heeft de verkoopster mooi wat extra geld binnen gekregen! Met dat gezegd vind ik de smaak van deze lipbalm ook nog eens vreselijk! Ik word er misselijk van, maar gelukkig bestaan er ook nog zusjes die deze smaak wél lekker vinden! Cadeautjes kunnen toch ook nooit kwaad? :)
Deze lip balm heeft ook een mooi rood/roze finish op je lippen en die heb ik nog even geswatcht voor jullie samen met een highlighter! Dus een momentje en je ziet de swatches zo! ;)
Catrice Made to Stay Highlighter 
Nee ik lieg niet, ik heb nog geen gouden highlighter! Wel een zilveren en een rosé natuurlijk, maar goud ontbreekt nog tussen mijn make-upjes! Dus ook deze nam ik mee en omdat het een multifunctioneel product is vind ik dat deze echt nodig was! Ik gebruik hem namelijk voor in mijn binnenste ooghoek, op mijn wenkbrauwbot en als highlighter op mijn jukbeenderen! Op mijn jukbeenderen zet ik een streep en dan klop ik hem met mijn vingers in mijn huid! Wees snel, want zoals de naam al zegt: Made to Stay, blijft er anders gewoon een streep op je wang staan! En dat willen we natuurlijk niet. Hij kostte 3,89.
Swatches Lipbalm + Highlighter
Zoals je ziet is de lip balm niet heel gepigmenteerd, maar dat hoeft natuurlijk ook niet voor een verzorgend lipproduct! Het is gewoon een leuke toevoeging voor een lip balm! De highlighter lijkt op de linkse foto een beetje zilver, maar hij is wel echt goud!
Full Face 
Excuses als je de highlighter niet goed kunt zien! Volgens mij is dit product echt het allermoeilijkste te fotograferen en aangezien wij nog veel moeten leren met al die swatches etc, begin ik maar gelijk met het moeilijkste! :) Ik kan jullie in ieder geval vertellen dat deze highlighter heel mooi is. 
Pincet
Ja jongens ik heb weer luxe problemen! Mijn pincet werd stomp en mijn andere goede was ik kwijt, dus de eerste de beste goedkope pincet kocht ik! Deze kocht ik bij de Big Bazar voor 89 cent en hij werkt perfect.
Beautyhouder
Mijn beautybakje met 'everyday make-up, maar eigenlijk meer wekelijkse make-up werd' was echt te vol! Dus kocht ik deze beautyhouder van de Action. Deze is echt perfect voor mijn everyday make-up en de rest van mijn andere producten die ik absoluut niet dagelijks gebruik, maar eerder wekelijks die liggen mooi in mijn andere beautybakje! Problem solved. Ohja de prijs: 1,42 dat is niks toch? 
Trouwens binnenkort komt ook nog een artikel online over al mijn everyday make-upproducten met deze beautyhouder!

Nou dit waren al mijn spulletjes. Een lekker uitgebreide shoplog met swatches. Wat willen jullie nog meer? :) Ik denk dat ik nu wel weer genoeg heb geschreven op deze laatste zaterdag van de vakantie! Zondag plaats ik dit artikel, dus iedereen nog een laatste fijne vakantiedag of gewone zondag! Morgen begint voor ons de school weer en ik mocht van mezelf me nog even verwennen met deze laatste spullen! 

Hebben jullie ook voor jezelf nog wat leuke spullen gekocht om jezelf te verwennen net op het eind van de vakantie? En hebben jullie nog leuke producten langs zien komen?

Liefs Melisse
ps wil je ook even een kijkje nemen op het blog van mijn vriendin Anne? :D Ze schrijft over muziek die ze leuk vindt. Ik vind het heel erg leuk omdat Anne echt naar de muziek en de betekenis ervan luistert, wat ik zelf eigenlijk bijna niet doe. Klik hier voor haar site!

3 opmerkingen:

 1. Leuke producten, vooral dat bakje ziet er makkelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Eline! Binnenkort kun je zien wat ik er allemaal in heb gestopt haha.

   Verwijderen
 2. leuk beautybakje ;) heb ik ook hard nodig! Ik zet nu alles los op mijn bureau!

  BeantwoordenVerwijderen