Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

woensdag 4 september 2013

Catrice Matt-erial Girl lipstick review + lippenbalsems

Toen ik vorige week mijn winterjas kocht ging ik ook nog even langs de Kruidvat om gewoon rond te kijken en langs de Ici Paris XL om iets voor Melisse te kopen. Bij de Kruidvat kocht ik één van de twee nieuwe lipsticks van Catrice, namelijk Matt-erial Girl en bij de Ici Paris kocht ik naast Melisse's product nog twee lippenbalsems voor mezelf.


Dit zijn dus de producten die ik kocht. Toen de nieuwe Catrice collectie in de winkels kwam en ik deze matte lippenstift zag wilde ik hem gelijk hebben. Het is een matte, paarse kleur en hij is erg geschikt voor de winter.  De lippenbalsems zag ik bij de kassa liggen en het was 1+1 gratis dus die kon ik niet laten liggen. Zoals je op de foto ziet heeft de groene variant Aloë Vera, dit werkt herstellend, en de roze heeft SPF 15 en beschermt dus tegen de zon. De lippenbalsems kosten nu dus samen €2,78 en normaal is het dus €2,78 per stuk. De lippenstift kostte €3,99, de prijs die alle Catrice lippenstiften hebben.

Matt-erial Girl geswatched op mijn hand, zoals je ziet is hij redelijk goed gepigmenteerd.
Dit zijn de lippenbalsems. Groen aan de linkerkant en de roze rechts, maar ze zien er precies hetzelfde  uit. De groene is wel veel zachter en brengt dus makkelijker aan ook merk ik dat de groene inderdaad beter helpt tegen velletjes en droge lippen dan de roze. De groene is dus een goede keuze voor de winter terwijl de roze beschermt tegen de schadelijke zon in de zomer.
 
En hier zie je mijn lippen met van links naar rechts: mijn lippen zonder lipproducten, mijn lippen met groene lippenbalsem en mijn lippen met Matt-erial Girl.
 
 

 
En hier nog een full face foto waar ik Matt-erial Girl draag.  Ik vind het zelf een erg mooie kleur en hij blijft ook vrij lang zitten. Het effect is misschien niet 100% mat maar zelf vind ik dit niet zo erg.
 
 
Wat vind jij van mijn nieuwe producten? Heb je zelf al make-up gekocht uit de nieuwe assortimenten van make-up merken?
 
Liefs,
Marlijn
 

1 opmerking: