Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

maandag 16 september 2013

Haaraccessoire: feather extension

Zaterdag 7 september was er in Hengelo het jaarlijkse festival Summer Square, alweer voor de 14e keer georganiseerd door het Metropool. Het was de eerste keer dat Melisse en ik naar dit festival gingen samen met een vriendin en mijn zusje en het was echt supergezellig! Naast optredens van o.a. Kensington en Fresku stonden er ook veel kraampjes met LP's en andere muziekgerelateerde dingen. Ken je de band Kensington niet en hou je van pop/rock muziek ga dan zeker even naar ze luisteren. Ik ontdekte ze ongeveer twee jaar geleden en sinds dien zijn ze echt mijn favoriete band!

Er was ook een stand waar je feather extensions kon laten zetten! Een feather extension is een klein veertje dat vast in je haren wordt gemaakt en dat ongeveer 1-4 maanden blijft zitten. Vorig jaar in de zomer was dit al een trend maar ik zag zaterdag voor het eerst een kraampje waar je dit kon laten doen. Mijn zusje en ik hebben er allebei eentje laten zetten en het leek me leuk om even aan jullie te laten zien. Helaas was ik mijn camera vergeten mee te nemen naar het festival zelf, anders had ik nog wat foto's/filmpje gemaakt want de sfeer was echt heel leuk! Haha, het is nog even wennen om overal je camera bij je te hebben als blogger zijnde.

Nou dit is hem dus. Ik heb bewust gekozen voor een veertje in naturelle kleuren, je kon ook een gekleurd veertje nemen. Het veertje is dus niet heel opvallend en gewaagd en dit vond ik wel fijn omdat hij toch wel 1-4 maand in je haar blijft zitten. Zoals je op de linker foto kan zien is het veertje vast gezet door een klein plukje haar door een metalen ringetje te halen en dit ringetje is vervolgens met een tangetje plat gedrukt zodat het plukje haar vast bleef zitten. Ik voelde er niks van toen het veertje in mijn haar werd gezet en mocht ik nou eerder zat zijn van mijn haaraccessoire kan ik hem er zelf ook uithalen of gewoon een plukje uit mijn haar knippen als het ringetje te vastzit.


En hier nog even een full face foto van mij waar je het veertje duidelijk ziet zitten. Mijn haar is vrij dik dus het veertje wil ook nog wel eens onder mijn haar gaan zitten maar dit is juist wel handig omdat ik deze week ook een paspoortfoto moest maken en daar wil ik hem natuurlijk niet bij op hebben. Het veertje is trouwens ook gewoon water- en hittebestendig dus haren steilen en zwemmen kan ook zonder dat de feather extension van kleur verbrand of verkleurd.

Wat vind jij van de feather extension? Zou je hem zelf ook dragen?

Liefs,
Marlijn

3 opmerkingen: