Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

donderdag 9 januari 2014

Jemma kidd Make-up School producten

Ook in Enschede is de Bijenkorf nu dicht. Vorig jaar heb ik in de laatste dagen nog even geprofiteerd van de sale: 10 make-up producten van het merk Jemma Kidd Make-up School voor maar €10,-. Normaal betaal je €10,- per product, dus kun je nagaan hoeveel je bespaart! Ik laat jullie zien wat ik gekocht heb, dit zijn vooral producten die er nog een beetje fatsoenlijk uitzagen (het was er echt een bende) en dus niet per se producten die ik ook echt nodig had. Van het merk had ik om eerlijk te zijn nog nooit gehoord maar toen ik het googlede bleek Jemma Kidd een make-up artist te zijn die haar eigen lijn van producten heeft. Kijk snel verder om te zien welke producten ik gekocht heb en wat ik er van vind!

Ik kocht vier oogschaduw, twee lipglosses, een lipstick, een kleur die je zowel op lippen als op je wangen kan dragen, een lippotlood en een blush.
Alle producten hebben best een luxe uitstraling, vrij minimalistisch met veel mat zwart en roze letters.

 Dit zijn de twee lipglosses. Ze heten Work it (links) en Rose (rechts) Allebei hebben ze een simpele sponsaplicator die ik zelf niet zo fijn in gebruik vind. Van lipgloss zelf ben ik ook geen grote fan maar deze twee kleurtjes vind ik vrij subtiel en ze ruiken ook neutraal. (Ik heb een hekel aan de zoete geur van lipgloss)

Dan de lipstick, Scarlett. Hij is felrood, echt een prachtige kleur. En wat ook leuk is: hij heeft twee kanten! De witte kant is een primer die je onder de lipstick aan moet brengen. Dit is echt heel fijn! Je lippen drogen helemaal niet uit en je voelt de lipstick bijna niet zitten. Of de lipstick hierdoor ook langer blijft zitten weet ik niet. Bij mij bleef hij ongeveer drie uur mooi. In die drie uur heb ik ook wat gegeten en gedronken dus als je dat niet doet blijft hij nog langer zitten.

Ook het lippotlood heeft twee kanten! Een rode en een lichtroze kleur. Dit is mijn eerste lippotlood en ik was dus wel benieuwd of je echt verschil merkte als je dit onder de lipstick aanbracht. Ik heb de rode kleur getest en ik vond hem goed gepigmenteerd, ook bleef de lipstick hierdoor langer zitten dus hij doet zijn werk goed! De lichtroze kleur vind ik op zich ook wel mooi alleen heb ik nog geen lipstick in die kleur dus die moet ik ook maar eens een keer gaan kopen!

 Hier zie je de lipproducten op mijn lippen. Zelf vind ik Rose en vooral Scarlett erg mooi! Red carpet is ook mooi maar die irriteert op mijn lippen, heel vervelend. Work it glanst voor mij iets te veel, alsof je lippen nat zijn. Swatches van de producten zie je verder op in het artikel!

Dit is de crème blush, mijn eerste crème blush dus ik was erg benieuwd. De kleur lijkt in het doosje rood maar toen ik hem aanbracht op mijn gezicht neigde het meer naar roze. Het geeft een hele mooie subtiele glans zonder glitter dus heel geschikt voor school. Hij blend heel mooi in de huid dus ik ben zeer te spreken over deze blush!


En dan verder met de oogproducten. Dit zijn een hele mooie highlighter en een gouden oogschaduw. Vooral de highlighter is erg mooi, de gouden oogschaduw had van mij iets meer gepigmenteerd mogen zijn. Ook vind ik de verpakkingen van deze oogschaduws erg mooi! De namen zijn ook grappig: de linkse heet crème en de rechtse brûlee.




En dit zijn de andere twee oogschaduws. Ze hebben beide een heel mooi reliëf. Vooral de rechtse vind ik erg mooi, echt een felle metallic blauw/groen. Deze oogschaduws zijn beide ook goed gepigmenteerd.

Dit zijn de swatches van alle producten. Het pigment is van alle producten best wel goed! Voor €1,- per product ben ik dan ook zeer tevreden met wat ik heb gekocht.

Ik ga denk ik ook nog een face of the day maken met deze producten, dus stay tuned!

Hadden jullie al eerder van dit merk gehoord? Wat denken jullie van de Jemma Kidd Make-up School producten?

Liefs,

Marlijn



10 opmerkingen:

  1. de lipgloss in kleur rose heb ik ook. mooie producten xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig een lipstick met twee kanten, dat is nog eens een uitvinding!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw het zijn prachtige producten. Ik was helaas niet bij de uitverkoop sale van de Bijenkorf. Ik moest leren, maar toch had ik er wel graag bij willen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor 1 euro per product zien ze er goed uit zeg! :D Tof dat die lipstick twee kanten heeft, dat heb ik nog nooit gezien hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wist niet eens dat dit merk bestond haha, wat leuk en een geweldige actie natuurlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleurtjes op je lippen! Maar inderdaad jammer dat ze zo glanzen. Wel een mooie korting gekregen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een fijne korting! Ken het merk zelf ook niet maar ziet er goed uit!

    Je kunt nu kans maken op een set van 10 polaroids op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. maar waar kan ik de oogschaduw nog meer kopen?

    BeantwoordenVerwijderen