Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

woensdag 15 januari 2014

Shoplog in foto's: sinterklaas + verjaardag!

In de kerstvakantie ben ik 18 geworden! Het leek me wel leuk om te laten zien wat ik allemaal heb gekregen dat beauty/fashion gerelateerd is en ook heb ik nog wat cadeautjes van sinterklaas gekregen en zelf nog wat dingen gekocht dus dat kan ik ook gelijk even showen. Misschien een beetje laat maar ik had de helft van mijn cadeautjes bij mijn vader laten liggen dus voor die tijd kon ik geen foto's maken, maar goed beter laat dan nooit!Om te beginnen laat ik de dingen zien die ik voor sinterklaas heb gekregen. We trekken altijd lootjes met de familie dus ik heb voor €15,- aan cadeautjes gekregen. Op mijn lijstje had ik een boek staan, namelijk Looking for Alaska van John Green. En zoals je misschien al kunt raden is dit boek in het Engels. Ik had hele goede verhalen gehoord over de boeken van John Green en ik besloot daarom zijn eerste boek te vragen. Dit boek heb ik dus ook gekregen en ik heb hem binnen een paar dagen uitgelezen. Het boek gaat over een jongen die geen vrienden heeft maar op de universiteit ontmoet hij een clubje leuke mensen en het meisje waar hij verliefd op wordt is Alaska. Verder zal ik er niet te veel over verklappen, het is in ieder geval een echte aanrader!


Verder kreeg ik nog een hele mooie liquid metal oogschaduw van Catrice alleen heb ik die helaas kapot laten vallen. Het was een mooie bruine kleur en ik denk dat ik hem nog wel weer ga kopen als ik hem in de winkel zie liggen.
Als laatste cadeautje kreeg ik deze chocolade figuurtjes, in de vorm van allemaal beauty dingen! Echt ontzettend leuk, en heel lekker natuurlijk!

Voor mijn kerstgala moest ik nog een tasje hebben en toen heb ik deze van de H&M gekocht, eigenlijk is het een beetje vals spelen ivm met mijn free fashion challenge maar dit was gewoon een noodgeval. En ik gebruik het tasje dus ook pas weer in juli als de challenge is afgelopen.


 Omdat mijn dagcrème op was kocht ik bij de Bijenkorf deze dag- en nacht crème in een van Revlon. Ik vind hem op zich wel fijn, niet heel bijzonder, maar hij kostte me ook maar een paar euro dus voor dat geld mag ik niet klagen. Hij heeft wel een sterke geur, persoonlijk vind ik die wel lekker maar voordat je hem koopt zou ik er eerst even aan ruiken.

Dan verder met de dingen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Van mijn ouders kreeg ik geld voor een laptop en die heb ik nu ook gekocht. Ook kreeg ik wat dingetjes voor als ik straks ga studeren. Gelukkig kreeg ik ook nog wat dingen die beauty en fashion gerelateerd zijn zodat ik die mooi aan jullie kan laten zien.

  Van mijn zusjes kreeg ik dit Rituals pakket. Het pakket heet Ancient Beauty en er zit een bodylotion, een shampoo, een showergel en een scrub in. Alle dingen ruiken echt heerlijk, ik denk dat ik de bodylotion sowieso opnieuw ga kopen als deze op is.

 Ook kreeg ik van mijn zusjes een Vogue USA. Ik heb zelf al een abonnement op de Nederlandse Vogue sinds het eerste nummer maar ik vind het ook wel eens leuk om een Vogue UK of een Vogue USA te lezen. Waar ik me wel echt aan erger is de hoeveelheid reclame die er in zit. Als je denk dat de Nederlandse Vogue al veel reclame bevat moet je de Vogue USA niet kopen, dat is echt wel drie keer zoveel. Wel vind ik de editorials altijd erg mooi van de Vogue USA.

Mijn laatste, en leukste, verjaardagscadeautje kreeg ik van Melisse. Ze heeft een superleuk collage gemaakt met allemaal foto's van ons door de jaren heen. We kennen elkaar al 13,5 jaar en in die tijd zijn er heel veel foto's van ons gemaakt. Dit collage krijgt zeker een plekje aan mijn muur.


Ook kreeg ik deze week dit cadeautje van mijn moeder. Ik ben namelijk geslaagd voor mijn CPE examen! Ik was echt superblij en toen ik thuis kwam had mijn moeder snel even een cadeautje voor mij gehaald, echt heel lief. Het is dus een zilveren kettinkje met een klavertje vier eraan, heel subtiel dus ik kan hem altijd dragen.

Dit waren al mijn cadeautjes/aankopen van de afgelopen periode.Vandaag heb ik ook nog hele handige bakjes gekocht waar je je make-up in kan bewaren met dank aan de tip van Teske. Dus binnenkort komt er nog een artikel online waarin ik jullie laat zien hoe de bakjes zijn ingedeeld.

Liefs,
Marlijn


1 opmerking:

  1. Wat super en wat kreeg je een leuke cadeautjes. :)

    PS: Doe jij al mee aan mijn winactie? :D
    http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html

    BeantwoordenVerwijderen