Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

maandag 20 januari 2014

ELF Palette: review + look

Laatst heb ik van een palette besteld van ELF, een heel mooi palette met 32 kleuren. Je kon kiezen uit de varianten Natural en Summer. Ik heb gekozen voor Natural en mijn zusje heeft Summer besteld. Dit palette kost maar €4,80 en is nog steeds verkrijgbaar op de site, bij het sale gedeelte! Vandaag laat ik jullie zien welke kleuren in het palette zitten en ook heb ik er een look mee gemaakt!
Dit is dus het palette. Het zit in een mooi, wit doosje met zelfs een ingebouwd spiegeltje! Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator bij maar die gebruik ik nooit. Tot mijn verbazing zat er ook nog een normaal oogschaduwkwastje bij de bestelling en toen ik later op de site keek stond dit er ook wel bij. Dit kwastje kost normaal €1,- dus je hebt eigenlijk 32 kleuren oogschaduw voor maar €3,80! Verder zijn de kleurtjes ook goed gepigmenteerd en werkt het kwastje hartstikke fijn. 


 Hier heb ik een look gemaakt met verschillende kleuren uit het palette. Excuus voor de wazige foto aan de rechterkant, gelukkig kun je de look wel goed zien op de linkerfoto.


De kleuren die ik voor de look gebruikt heb zijn gemarkeerd met een hartje. Ook kun je nu goed de kleuren zien die er allemaal in het palette zitten. Het zijn veel naturelle tinten maar aan de rechterkant zitten ook hele mooie kleuren voor in de herfst en winter.

Dan nog een full face foto met de ooglook. Op mijn lippen heb ik een long lasting lipstick van Essence, 04 On the Catwalk.

Een vrij kort artikel vandaag maar op het moment zitten we allebei in onze proefwerkweek dus we moeten heel veel leren! Vanaf volgende week weer meer artikelen dus!

Liefs,
Marlijn

5 opmerkingen:

 1. Erg mooie kleuren heeft die palette!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look heb je ermee gemaakt! En een mooie lippenstift :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn prijsje zeg voor zo'n groot palette! Ik vind de ooglook die je hebt gemaakt erg mooi :)
  Succes nog met de proefwerken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh mooie kleurtjes! Leuk gedaan met die hartjes om aan te geven welke je gebruikt hebt. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen