Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Earth Line Hydro E Dag/Nachtcrème

Een dagcrème is waarschijnlijk een van de meest gebruikte verzorgingsproducten. Ookal ben je helemaal niet bezig met make-up en verzorging, toch hebben de meeste mensen wel een crèmepje in huis! Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen en daar was ik er éen van. Laatst heb ik een crème aangeschaft en nu wil ik jullie graag mijn mening hierover delen.
Omdat ik altijd dacht dat ik een vet huidtype had, had ik nooit de behoefte aan een dagcrème. Het maakte mijn huid alleen maar meer glimmend en vetter. Ik heb weleens een crème bij de Aldi gekocht, maar na een paar keer heb ik hem maar weggegeven aan mijn mama. Toch had ik ongelijk. Puur om mezelf te verwennen ben ik nog een keer naar de schoonheidsspecialiste gegaan en zij vertelde me aan de hand van een huidanalyse dat ik een gecombineerde vochtarme huid heb. Dat wil dus zeggen dat ik op sommige gebieden schilfers/droge plekjes heb en een vette T-Zone. De vochtarme huid kon er juist voor zorgen dat ik ging glimmen. Daarom was het heel belangrijk dat ik een goede vocht hydraterende dagcrème ging kopen! Haar advies heb ik dus opgevolgd alleen nu was de vraag, welke? Omdat ik de laatste tijd helemaal into natuurlijke producten ben (shampoo en make-up) besloot ik om een crème van de Tuinen te kopen. Misschien niet de eerste intentie van een normaal persoon als je opzoek bent naar een goede crème, maar ik wilde graag op safe spelen omdat ik laatst een allergische reactie heb gekregen door het gebruik van teveel producten! 
Over deze dag/nachtcrème valt erg weinig te vinden op internet. Hij is vrij onbekend bij de meeste mensen en daarom was het toch nog wel afwachten of hij fijn zou werken. Ik kon op een forum éen reactie lezen van iemand die zei dat haar huid weer helemaal was gekalmeerd en hierdoor was ik eigenlijk over de streep! 
Nou nu komt mijn review.

Ik wil graag een crème die mijn huid goed voedt. Ik gebruik de Bare Minerals Foundation en dat is een poeder foundation. Als je schilfers hebt vallen die dus extra goed op. Ook wil ik een crème die mijn huid niet extra laat glimmen en te vet maakt. 

Nou je raad het al deze crème doet het beide. Mijn huid glimt niet meer dan normaal en hij voedt super goed. Hoe dat nu precies komt? Ik heb geen idee. Ik heb geen verstand van alle bestandsdelen die in deze crème zitten en eerlijk gezegd interesseer ik me er ook totaal niet in. Ik lees liever bij anderen hoe iets werkt in plaats van dat ik zelf alles moet opzoeken. Nu valt er dus weinig te vinden over deze crème dus helaas kan ik jullie verder ook niet veel wijs maken. Ik ben dan ook niet de juiste persoon om jullie lesjes te leren over ingrediënten in natuurlijke producten. Voor degene die hier wel verstand hebben, de ingrediëntenlijst.
Deze lijn heet de Earth Line omdat er dus allemaal natuurlijk producten in zitten. Ik kan jullie wel vertellen dat de enigste lijn is die 100% natuurlijk is van de tuinen! Hij heeft zelfs een keurmerk wat gecertificeerd is door Eco Control. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.originalcosmetics.nl/earthline.html hier lees je alles over deze lijn. 

Zoals je ziet zit de pot tot de nok toe vol. De substantie van de crème is vrij dik en dit zorgt er denk ik ook voor dat de crème zo goed voedt. Hij trekt vrij snel in en ik denk dat ik na een minuutje of twee niks meer van de crème voel. De crème heeft geen super lekkere geur. Ik kan niet goed beschrijven hoe hij wel ruikt, maar ik vind hem een beetje kruidig. Het is geen vieze geur dat zeker niet!


Dit is ongeveer de hoeveelheid die ik gebruik voor mijn hele gezicht. Erg weinig dus! De crème is lekker zuinig in gebruik en dat bevalt me wel. Ik denk ook dat dat komt omdat je in plaats van draaiende bewegingen, kloppende bewegingen maakt! Op het begin was dat wel even wennen met het aanbrengen, maar hier wen je snel genoeg aan. Je zet gewoon wat streepjes op het gezicht en klopt het daarna verder in. Ik kan hier vast heel erg lang mee doen en dat mag ook wel. Ik heb voor deze pot 16,95 betaald. Normaal besteed ik nooit zoveel geld aan mijn huid, maar omdat hij de laatste tijd zo droog was had ik wel iets nodig! 

Concluderend kan ik dus zeggen dat ik hem super fijn vind. Ik ben geen expert in de werking van zo'n crème, maar voor mij werkt hij echt fijn. Ze zeggen ook dat hij echt het probleem, dus het vochttekort aanpakt. Ik weet niet of dit echt zo is, maar als ik 's avonds deze crème opsmeer heb ik de ochtend erna lang niet zo'n droge huid! 's Avonds gebruik ik dus ook meer dan 's ochtends. De combinatie dag/nachtcrème bevalt mij prima.  Ik hoop dat ik jullie goed heb geïnformeerd over deze Hydro E dag/nachtcrème. Neem zeker een keer een kijkje bij de Tuinen en vraag wellicht de verkoopsters om meer informatie!

Maken jullie gebruik van een dagcrème? Zo ja, welke?

Liefs Melisse

7 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Ik heb hem vandaag ook gekocht, ik ben zeer benieuwd hoe het werkt in combinatie met een acne huid..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oké succes! Ik hoop dat hij jou net zo goed bevalt als mij!

      Verwijderen
    2. Beste anoniem,
      voor acne huid lees je op www.gladskin.com
      Dat zijn nieuwe middeltjes.
      Ludwiga.

      Verwijderen
  2. Ik heb de laatste tijd zoveel dagcrèmes gekocht, dat ik bang was dat deze ook niet zou helpen. Mijn huid is de laatste tijd heel erg schilferig en trekkerig. Maar welke vette creme ik er ook op smeerde, na 5 minuten had ik weer schilfers. Totdat iemand me erop wees dat mijn huid waarschijnlijk vochtarm is i.p.v. vetarm. Gebruik deze nu 2 dagen en mijn schilfertjes zijn bijna weg. Dankjewel voor de review. Ik kon verder geen ervaringen over deze creme vinden. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, dat vind ik leuk om te horen! Echt super fijn voor je dat je nu een passende dagcrème gevonden hebt!

      Verwijderen
  3. Ik kreeg deze creme ook geadviseerd vanwege mijn droge huid in mijn gezicht, en de vrouw in dienst bij (De Tuinen) was tevens dermataloog en adviseerde deze creme aan, en deze creme werkt vele malen beter als bijv Nivea dag / nachtcreme, maar goed dat mag ook wel voor de prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grappig, ik heb deze crème gewoon gekocht zonder te weten hoe fijn hij zou werken. Toch een goede keuze gemaakt!

      Verwijderen