Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

maandag 21 oktober 2013

Rainbowcake en andere 'foodporn'

Laat ik eerst beginnen met een klein excuus voor de 'lange' afwezigheid van ons allebei. Melisse heeft er ook al wat over gezegd in de vorige post maar nu ook even namens mij. Het is nog geen twee weken geleden dat we wat gepost hebben maar het lijkt een eeuwigheid in mijn ogen. En nog even ander nieuws: ik heb mijn rijbewijs gehaald! Maandag mocht ik voor het eerst op en ik heb hem dus in een keer gehaald, helaas mag ik nog niet alleen rijden omdat ik nog geen achttien ben maar met papa en mama er naast is ook al leuk!

Vandaag in ieder geval weer een nieuwe post. Geen beauty of fashion maar lekker eten! Samen met een vriendin zat ik in de les te kijken naar leuke dingen om te bakken en we hadden allebei al super vaak een rainbow cake voorbij zien komen op sites zoals Tumblr of Wehearit. Een regenboogtaart dus, ons leek het een makkie toen we het recept hadden bekeken. Niks geen ingewikkelds, je hebt alleen kleurstof nodig en je moet 6 verschillende taartbodems maken. Toch is het een beetje mis gegaan en we vragen ons af of het recept dat wij gebruikt hebben eigenlijk wel klopt. Van te voren had ik al bedacht om hier een post over te schrijven en tussendoor heb ik ook van elke stap foto's gemaakt. Omdat het anders allemaal voor niks is geweest zal ik het uiteindelijke resultaat toch maar laten zien. Mijn vriendin had alle foto's naar mij toegestuurd maar ik ben zo slim geweest om al mijn whatsapp foto's te verwijderen, dus ik ben alle foto's kwijt. Gelukkig heb ik nog wel een instagram foto van het uiteindelijke resultaat en met een mooi filtertje eroverheen lijkt de taart ook nog niet zo heel slecht. Het recept is dus een beetje overbodig om te plaatsen aangezien het volgens ons qua verhoudingen van ingrediënten niet klopt. Maar daarentegen leek het me leuk om dan maar een paar  andere plaatjes te plaatsen van heerlijke uitziende gerechten, 'foodporn' dus. Ik heb ze van een gelijknamig facebook account, dus wil je meer van deze plaatjes in je time line dan zou ik ze zeker even liken.Dit is dus de rainbow cake die we zelf gebakken hebben. De lagen zijn helemaal scheef gebakken en zijn ook best wel dun. Toch smaakt hij erg goed en de kleuren zijn op zich ook best mooi geworden. Wil je nou ook een gekleurde taart, cake of cupcakes maken dan kan je de kleurstof hier bestellen.Oreo en rolo, mijn favorieten! Vooral de cheesecake lijkt me hemels, want daar ben ik echt dol op.
Pannenkoeken, ook al zo lekker! Ik ben benieuwd of die rode pannenkoeken nu ook echt anders smaken of dat het gewoon een rode kleurstof is. Het ziet er in ieder geval wel heel mooi uit.

En dan hier nog wat hartige dingen. Patat, pizza en kaas in één gerecht, dat moet gewoon lekker zijn. Hoeveel vet en calorieën er in zitten wil ik denk ik niet weten.

Deze week weer wat meer fashion en beauty op de site. Ik heb een aantal nieuwe producten gekocht en ik wil ook nog een outfitpost doen. Verder ga ik dinsdag naar de Primark, ook al mag ik geen kleren kopen ben ik nog wel op zoek naar wat beautyspulletjes en andere dingen dus misschien dat ik hier nog een shoplog over maak.

Liefs,
Marlijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten