Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

vrijdag 26 juli 2013

Wenkbrauwen harsen + FOTD Purple glitters

Wenkbrauwen zijn 1 van de belangrijkste dingen in je gezicht. Je gezichtsuitdrukking wordt 70% bepaald door je wenkbrauwen en daarom besloot ik om met mijn vormloze wenkbrauwen naar de schoonheidsspecialiste te gaan! Ik ben in totaal een dik half uur weggeweest en ze heeft mijn wenkbrauwen geharst en gemodelleerd. Daarna heeft ze nog met wat concealer de roodheden weggewerkt en mijn wenkbrauwen ingetekend. Het was een erg leuke en aardige vrouw en ik ben ook erg positief! Kijk verder voor het resultaat.


Mijn wenkbrauwen voor het harsen


Zoals je ziet heb ik een beetje een rare punt bovenin mijn wenkbrauwen en is het heel erg rommelig.

Mijn wenkbrauwen na het harsen + ingetekend

Ik vind het echt heel erg mooi geworden. Ze heeft bij mij een modelletje gebruikt: de high arch. Ik kon kiezen omdat ik veel wenkbrauwharen had (ik dacht juist weinig haha), tussen een high arch en een petit arch. Bij de high arch hield ik meer haar over en ze raadde mij dan ook aan om deze te doen!

Ik heb daarna met mijn 'nieuwe' wenkbrauwen nog even een look gemaakt, die wil ik ook nog graag laten zien. Ik heb mijn wenkbrauwen ook nog iets verder doorgetekend zodat ze iets langer zijn.

Face of the day: Purple Glitters


Ik heb niet een hele ingewikkelde look gemaakt en ook niet enorm veel make-up gebruikt. Ik gebruik de laatste tijd sowieso geen foundation meer, veel te warm! Ik heb mijn L'oreal True Match Powder gebruikt als een soort van foundation. Daarover als bronzer een blush van Rimmel. Mijn wenkbrauwen heb ik nog wat verder doorgetekend met het Catrice wenkbrauwpotlood in de kleur Date with Ash-ton. Op mijn ogen heb ik de Catrice Made to Stay Long Lasting Eyeshadow Movie Star. Een mooie paarse metallic kleur die ik net nieuw heb gekocht. Daarover een lila paarse glitteroogschaduw uit een BeYu paletje. Uit het 88 palet een andere donkere paars in de crease en een matte wit onder het wenkbrauwbot. Natuurlijk heb ik nog een eyeliner gebruikt en heb ik een kleine wing gemaakt met de Eyeliner pen van Catrice. De mascara is van Maybelline: The Falsies Waterproof. Ook heb ik nog een donkerbruin en turqouise kleur onder de ogen gebruikt. In de binnenste ooghoeken gebruik ik mijn highlighter van Max Factor uit een duo-oogschaduwpalet. Om het af te maken heb ik nog een glitterig glossje van Essence op mijn lippen gesmeerd!


De glitters zijn helaas niet heel erg goed te zien op beeld, maar mijn ogen schitteren zeker wel!

Hier nog even een voor en na foto van mijn wenkbrauwen
Voor

Na :D


Je ziet het verschil echt super goed en ik ben er echt super super super blij!

Wat vinden jullie van mijn wenkbrauwen? En hebben jullie je wenkbrauwen weleens laten harsen bij de schoonheidsspecialist? En wat vind je van mijn look?

Liefs Melisse


2 opmerkingen: