Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Specs

Onze site heet natuurlijk niet voor niets Specs and Style! Sinds een paar maanden dragen wij nu allebei een bril. Marlijn die had als eerste een bril en daardoor is Melisse ook naar de opticien gegaan en kwam ze erachter dat ze ook een bril nodig had. We zijn allebei bijziend en dit wil zeggen dat we van veraf niet alles scherp kunnen zien. We dragen onze brillen niet altijd, maar vooral op school en met autorijden.
Wil je onze brillen zien en hoe ze ons staan? Kijk dan verder!

Marlijns bril: 

Melisse's bril: Hier nog wat foto's van ons met onze brillen

Wij zijn erg blij met onze brillen. We hebben hem allebei gekocht bij Hazewinkel. Marlijn's bril is van Bevel en Melisse's bril is van Vogue. We hebben erg veel plezier van en het helpt ons erg goed tijdens het autorijden. 

Is een bril moeilijk te combineren met je kleren/makeup?
Wij vinden van niet. We hebben allebei een vrij neutrale kleur bril dus hij past sowieso bij al je kleren. Melisse heeft er een paars randje aanzitten, maar dit valt niet heel erg op. Met je makeup kun je juist nu wat meer opdoen omdat het minder opvalt. Door de minglazen worden je ogen kleiner en valt alles dus sneller weg. Dit is af en toe ook wel handig als je geen zin hebt je make-up te doen, want dit valt ook minder op :)

Dragen jullie zelf een bril? Wat vinden jullie van onze brillen?

Liefs Marlijn en Melisse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten