Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

maandag 11 november 2013

OOTD: Army Studs

Hallo allemaal,
afgelopen zondag hadden Marlijn en ik een super leuk feest van onze lieve vriendin Miranda!
We hebben ons voor dat feestje natuurlijk helemaal opgetut en leuk aangekleed en vandaar deze OOTD. Helaas heeft Marlijn geen foto's gemaakt omdat zij in Enschede bij haar vader was en ik de camera had haha. Om te zien welke feestelijke outfit ik aanhad kijk verder!


Dit was mijn outfit dan! Voor een echt officieel feestje tut ik me altijd nog extra wat op en vind ik het leuk om mijn haren te krullen! Met ongeveer de helft van mijn haren was dit alleen nog even uitproberen. Ik had geen idee hoe kleine krullen zouden uitpakken! Maar gelukkig is het eindresultaat naar wens geworden. Ik vond het leuk om mijn high-waisted broek weer een aan te trekken en mijn nieuwe crop top van de Primark! Zo kun je een high-waisted broek dus ook combineren! Omdat het natuurlijk erg koud is nu heb ik er mijn nieuwe studded jasje overheen gedaan. 

Zoals je hier beter kunt zien, zie je dat de crop top ook studs heeft! Dit vond ik een leuke combinatie. De kleur army-green en zwart vond ik voor de afwisseling ook wel leuk. Dit geeft je een stoere uitstraling. Dit jasje heeft een erg fijne stof en zit erg lekker. Ik ben echt superblij met deze aankoop en jullie zullen dit stoere item nog wel tegenkomen in mijn shoplog.  

Hier zie je de overloop van de high-waisted broek naar de crop top. De crop top is echt net lang genoeg om over de high-waisted broek te vallen. Onder de crop top draag ik natuurlijk een basic zwart hemdje want anders schijnen er van allerlei dingen door haha. De riem had ik nog nooit gedragen en ik vond dat dat hoog tijd werd. Om de taille nog wat te accentueren droeg ik deze riem voor de sier. Ook weer met gouden studs :) De riem is trouwens ook zwart/goud, dit komt niet goed over op de foto.

Dan komen we bij de laarzen, deze heb ik vorig jaar aangeschaft voor 120 euro? Ik weet het niet meer precies maar dit waren in ieder geval de laarzen die ik wilde hebben! Hoge bruine laarzen mét hak! Deze laarzen kan ik altijd aan in de winter en ik heb ze vorig jaar ook vaak gedragen. Ze zijn lekker warm, stylish en ze lopen ook nog eens fijn. En een verhoging van 10 cm is voor mij alleen maar goed! Dat is ook de reden waarom ik deze droeg voor deze avond! :)

 Deze armbandjes die ik ook bij de Primark heb gekocht maar vergeten ben te laten zien in de shoplog, zijn al snel 1 van mijn standaard sieraden geworden. Parels en goud kleurt altijd zo mooi vind ik en bij deze stoere studs vond ik het wel leuk dat de parels iets zachts hebben.

De zijkant van mijn krullen. Ik had doordat mijn haar zo kort is veel meer volume dan normaal en dat beviel me erg goed. Lekker veel volumepoeder en knallen!

Dit is een foto die ik maakte in de badkamer toen ik net klaar was. Hier zitten mijn krullen mooier en beter dan op de vorige foto's. Daarom vond ik het wel waard deze nog even te laten zien. Hier vind ik mijn haar echt tof zitten :D Qua make-up had ik mijn ogen vrij rustig geprobeerd te houden aangezien ik lippenstift op ging doen.

Waar komt alles vandaan?
Jasje - Forever 21
Crop top - Primark
High-waisted broek - Only
Laarzen - Zalando
Sieraden - Primark

Dit was mijn outfit weer. Ik heb een erg leuk feestje gehad en ik heb veel complimentjes over mijn haar gekregen. Ik wil er misschien nog wel een tutorial van maken als jullie dat ook willen zien laat maar even een reactie achter! 

Liefs Melisse

2 opmerkingen: