Blog has moved, searching new blog...

Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Kruidvat 1+1 gratis make-up actie: aankopen & look

Woensdagavond was in alle filialen van de Kruidvat de make-up 1+1 gratis. Natuurlijk moest ik van deze actie gebruik maken en ik heb dan ook wat dingetjes gekocht om cadeau te geven voor Sinterklaas maar ook vier dingen voor mezelf! Ik kocht een wenkbrauwsetje, een liquid metal oogschaduw en een bronzer van Catrice. Voor het wenkbrauwsetje kocht ik ook nog een eyelinerkwastje van het eigen merk van Kruidvat.
Kijk en lees verder om te zien wat ik van de producten vind en welke look ik hier mee gemaakt heb!Ik zocht al een tijdje naar een goede matte bronzer voor dagelijks gebruik zodat ik in de winter niet zo wit lijk en om mooi mee te shapen en mijn oog viel op deze van Catrice. Voor deze bronzer heb ik €2,- betaald maar normaal gesproken kost hij dus €4,-.


Ik heb de Sun Glow bronzing powder voor medium skin en deze kleur past goed bij mijn huid. Mijn huidskleur is denk ik heel doorsnee dus voor veel van jullie zal dit een goede optie zijn. Toen ik later alle foto's terugkeek realiseerde ik me dat ik helemaal geen swatches had gemaakt van deze bronzer maar ik denk dat de kleur zoals hij op de meest rechtse foto is redelijk overeen komt met hoe hij op de huid is, dus niet zo licht als hij op de middelste lijkt. Ik heb de bronzer nu een paar dagen naar school gedragen en ik ben heel tevreden over het product. Waar je wel mee op moet passen is dat je niet te veel aanbrengt, er komt zoveel poeder van de bronzer af dat je echt goed af moet tikken om een subtiele glow aan te brengen.

 

Verder heb ik dit wenkbrauwsetje gekocht waar twee kleuren wenkbrauwpoeder inzitten en ook nog een pincet en een kwastje met een borsteltje die je in een laatje onder de poeder kan schuiven. Voordat ik dit wenkbrauwpoeder had gekocht gebruikte ik een potloodje van de Hema in de kleur 01 en die beviel mij eigenlijk wel heel goed, het enige nadeel is dat je het potloodje heel vaak moet slijpen en hij dus heel snel opraakt. Dit poeder werkt opzich ook prima, zelf gebruik ik de linkse, donkere kleur. Ik breng de poeder aan met een schuin afgesneden eyelinerkwastje van de Kruidvat maar je kan ook het kwastje dat er bij zit goed gebruiken want dat heeft dezelfde vorm maar is wel hee klein dus misschien wat onhandig in gebruik. Als je je make-up onderweg moet doen is het wel heel handig dat in dit doosje alle benodigheden zitten om je wenkbrauwen in model te brengen!


Ook kocht ik nog een liquid metal eyeshadow van Catrice, dit zijn de oogschaduws die pas aan het assortiment zijn toegevoegd. Alle oogschaduws zien er stuk voor stuk prachtig uit en eigenlijk zouden ze er één groot palette van moeten maken want nu was het wel heel lastig kiezen. Uiteindelijk heb ik dus voor een donkerpaarse oogschaduw gekozen, het is de kleur 050 We're The Inner Purple. Normaal draag ik altijd bruin en/of goudtinten en eigenlijk wil ik proberen om wat meer kleur te gaan dragen. De paarse vond ik wel geschikt voor de herfst en winter en ook voor bijvoorbeeld het kerstgala lijkt het me wel leuk om deze kleur te gebruiken in mijn make-up look.


 
Dit zijn de swatches van links de twee wenkbrauwpoeders en rechts de oogschaduws. De donkere wenkbrauwpoeder lijkt een stuk gepigmenteerder dan de lichtere variant en toen ik beide poeders aanbracht op mijn wenkbrauwen klopte dit ook wel maar je moet eerder uitkijken dat je niet teveel product van de donkere poeder gebruikt anders lijken je wenkbrauwen totaal niet natuurlijk meer.
De oogschaduw is op zich goed gepigmenteerd alleen miste ik een beetje de shimmer die hij wel leek te hebben als je hem zo in het doosje bekijkt. Beide producten kosten trouwens €2,- (normaal dus €4,)


 
 

Ik heb gelijk geprobeerd of ik een mooie look kon  maken met deze producten. Op de foto hierboven heb ik We're The Inner Purple gebruikt in de crease en de rest van de look is gemaakt met een palette van NYC nummer 821 NY Tribute. Uit dit palette heb  ik een lichtroze kleur op het ooglid aangebracht en aan de buitenkant van het ooglid een lichtpaarse kleur.  De donkerpaarse van Catrice heb ik dus in de crease aangebracht en ik heb een highlighter gebruikt uit het Undress Me Too palette van MUA. Dit is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar.
Op de foto lijkt de look vrij onopvallend maar in het echt zijn de kleuren veel donkerder. Het blijft nog steeds moeilijk om alles goed vast te leggen maar we doen ons best, haha!Hier zijn nog twee full face foto's. Je kan nu ook goed het wenkbrauwpoeder en de bronzer zien. Over beide producten ben ik erg tevreden en zou ik zeker aanraden!

En het laatste product dat ik kocht was dit eyelinerkwastje van Kruidvat eigen merk en die ik ga gebruiken om mijn wenkbrauwpoeder mee aan te brengen. Doordat hij schuin is afgesneden en heel dun is kan je heel precies het poeder op je wenkbrauwen aanbrengen. Dit kwastje kostte maar €2,50 en hij werkt tot nu toe heel goed .

Nou dit waren mijn aankoopjes van de Kruidvat. Hebben jullie nog leuke dingen weten te scoren tijdens de 1+1 make-up actie?

Liefs,
Marlijn

3 opmerkingen: